Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

He was a quiet man-Πολίτης υπεράνω υποψίας





You may ask why I did what I did… but what choice did you give me? How else could I get your attention?? The only I want, is to exist in your world…

Ο Μπομπ Μακόνελ(Christian Slater) περνάει άλλη μια κακή μέρα. Κλεισμένος για ακόμα οχτώ ώρες στο βαρετό και ψυχρό του γραφείο, μαζί με ανθρώπους που δεν τον συμπαθούν και δεν του δίνουν σημασία, ο Μπομπ έχει χάσει κάθε αίσθηση προσανατολισμού και μάλιστα φτάνει στα πρόθυρα της δολοφονίας. Όμως, η μέρα του πρόκειται να καλυτερέψει, όταν από πιθανός δολοφόνος γίνεται πραγματικός ήρωας, αφού σώζει τη Βανέσα(Elisha Cuthbert) από βέβαιο θάνατο. Αυτός ο ασήμαντος τύπος, ξαφνικά γίνεται το πρόσωπο της ημέρας και περνάει από τη μια άκρη, της απρόσωπης και ασήμαντης ζωής, στην άλλη, όπου όλα τα φώτα είναι καθηλωμένα πάνω του.

Και όμως να, που μια μικρή ατυχία και λόγια από τρίτους θα τον κάνουν να χάσει την ευτυχία που έχει βρει κατά λάθος ….και αυτό γιατί «έρχονται στιγμές που οι άρρωστοι και αδύναμοι ..πρέπει να θυσιαστούν για να σωθεί το κοπάδι…» Η ταινία είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Μπορώ να πω ότι κράτησε το ενδιαφέρον και την αγωνία μου στα ύψη. Περίμενα να δω τι θα γίνει παρά κάτω, πότε θα επιβεβαιωθεί ο τίτλος…τι τρελό θα κάνει ένας πολίτης, που είναι υπεράνω υποψίας?! Η υποκριτική του Christian Slater είναι όλα τα λεφτά!

Να τη δείτε:
-για να διαπιστώσετε τα όρια του ανθρώπινου μυαλού. Αναρωτηθήκατε άραγε, οι δικές σας αντοχές μέχρι που φτάνουν??
-για να αναθεωρήσετε όταν λέτε ότι είστε γκαντέμηδες :P (που να δείτε τι έπαθε η Βανέσα)

Να μη τη δείτε:
-αν σας έχουν καταπιεσμένους στη δουλειά σας…μη σας μπαίνουν και ιδέες :P

Δεν υπάρχουν σχόλια: