Ads 468x60px

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Atonement Soundtrack

To "Atonement" είναι σίγουρα η καλύτερη ταινία πoυ είδα τη φετινή χρόνια. Καταπληκτική σκηνοθεσία, φωτογραφία, μια ιστορία από ένα καταπληκτικό βιβλίο και μια μουσική πανδαισία από την αρχή μέχρι το τέλος. Το παρακάτω video ενσωματώνει εικόνες από την ταινία και τα μουσικά κομμάτια "Briony", "Two Figures by a Fountain", "Elegy for Dunkirk", "The Cottage on the Beach".

Η μουσική επένδυση της ταινίας, την σύνθεση της οποίας οφείλουμε στον Dario Marianelli είναι υποψήφια για Οscar και προσωπική μου εκτίμηση είναι πως θα το πάρει τελικά.



Βοnus: Προσέξτε και την καταπληκτική χορωδία που συναντάμε στο λιμάνι της Δουνκέρκης και στο κομμάτι "Elegy for Dunkirk".

3 σχόλια:

dunno είπε...

εγω το εχω 99,9% σιγουρο οτι θα το παρει το οσκαρ.ειναι το πιο ολοκληρωμενο soundtrack που ακουσα φετος, και δενεται αρραγως με την ταινια

Unknown είπε...

Μάλλον θα είναι από τα ελάχιστα, if any, Όσκαρ που θα πάρει.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο για την εκτίμησή σας πως είναι μια από τις σημαντικές ταινίες της χρονιάς.

gianna είπε...

Χαίρομαι που συμφωνούμε πως θα πάρει αυτό το oscar τουλάχιστον. Προσωπκά θα ήθελα να πάρει περισσότερα αλλά φέτος ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός. Δεν πειράζει. τουλάχιστον βλέπουμε πολλές ωραίες ταινίες! :)