Ads 468x60px

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

Transformers



"Their War-Our World"

"Ο πλανήτης Σάιμπερτρον κατοικείται από ρομπότ, τα Τρανσφόρμερς, που έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται, έχοντας μάλιστα καθένα τη δική του ατομική μεταμφίεση. Τα Τρανσφόρμερς χωρίζονται σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα: τα καλά και δίκαια Ότομποτς, με αρχηγό τους τον Όπτιμους Πράιμ και τα κακά Ντισέπτικονς, με αρχηγό τον Μέγκατρον. Όταν τα αποθέματα ενέργειας στον πλανήτη τους αρχίζουν να τελειώνουν, και οι δύο ομάδες καταλήγουν στη Γη, αναζητώντας νέες πηγές. Μεταμορφώνονται λοιπόν, μεταξύ άλλων, σε αυτοκίνητα, αεροπλάνα και πλοία και ένας μυστικός πόλεμος ξεκινά, προκειμένου να αποκτήσουν τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων της Γης.…"

Τι να πω γι' αυτήν την ταινία?? Τα transformers ήταν τα αγαπημένα μου παιδικά για χρόνια. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική αλλά θα προσπαθήσω. Είναι τέλεια, απίστευτη φανταστική! Έχει καλή πλοκή,υπόθεση που ξεφεύγει λίγο από το cartoon και έξυπνο σενάριο. Πολύ καλά και ρεαλιστικά τα οπτικά εφέ, και φανταστικές οι σκηνές μάχης. Δεν έχει φοβερές ερμηνείες αλλά δεν μας πειράζει.
Έχει καλή μουσική και συνδυάζει πολλά κωμικά στοιχεία,δυναμισμό ακόμη και συγκίνηση. Μικρό παράπονο η απουσία του αυθεντικού soundtrack ("Transformers more than meeeets the eyeeee") καί το γεγονός πως ο Όπτιμους  έπρεπε να φαίνεται πιο παντοδύναμος!!

Να τη δείτε αν:

-Θέλετε να δείτε μια τέλεια ταινία και να περάσετε όμορφα
- Όταν είσασταν μικρός ξυπνάγατε στις 6 το πρωί για να δείτε τον
Όπτιμους και την παρέα του

Να μην τη δείτε αν:

-Δεν υπάρχει λόγος να μην τη δείτε
-Εκτός πια κ αν δεν αντέχετε με τίποτα τις ταινίες που βασίζονται σε cartoon κ ψάχνετε για "ποιότητες"

(Συγχωρείστε με που δεν ήμουν κ τόοοσο αντικειμενική τελικά! Η ταινία θα κυκλοφορήσει σύντομα σε DVD)

Δεν υπάρχουν σχόλια: