Ads 468x60px

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

Λευκός Θόρυβος 2,Η λάμψη-White noise 2,The light




"Eσείς τι θα κάνατε αν γνωρίζατε ποιος πρόκειται να πεθάνει; Θα προσπαθούσατε να αποτρέψετε το αναπόφευκτο; Θα προκαλούσατε τη μοίρα; Θα παριστάνατε το Θεό;"

"Ο Έιμπ Ντέιλ έχασε κάθε όρεξη για τη ζωή τη μέρα που δολοφονήθηκαν άγρια η γυναίκα και το παιδί του, μπροστά στα ίδια του τα μάτια. Συντετριμμένος αποφασίζει να βάλει τέρμα στη ζωή του. Όμως, τη στιγμή που ο Έιμπ βρίσκεται στο κατώφλι του θανάτου, οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και καταφέρνουν να τον φέρουν πίσω στη ζωή. Ο Έιμπ θα ξυπνήσει από την επιθανάτια εμπειρία, με την απρόσμενη ικανότητα να βλέπει ανάμεσα στους ζωντανούς γύρω του, ποιοι πρόκειται να πεθάνουν σύντομα."

Καλό και αρκετά δυνατό θρίλερ. Διαθέτει περίσσοτερες τρομακτικές σκηνές σε σχέση με την πρώτη ταινία της σειράς ενώ καταφέρνει να επιτύχει σχεδόν την ίδια ατμόσφαιρα που στην πρώτη ταινία ήταν το λιγότερο επιβλητική. Καλή η ερμηνεία του Nathan Fillion στο ρόλο του ανθρώπου που βλέπει το θάνατο. Η υπόθεση της ταινίας έρχεται σαν συνέχεια της πρώτης που πραγματεύεται το φαινόμενο EVP (Electronic Voice Phenomenon)και βασίζεται στην παραδοχή πως οι νεκροί μπορούν και τελικά επικοινωνούν με τους ζωντανούς μέσω του λευκού θορύβου της τηλεόρασης ή του ραδιοφώνου.

Να τη δείτε αν:

-θέλετε ένα αρκετά τρομακτικό θρίλερ.
-Σας ενδιαφέρουν τα "παράξενα" και μεταφυσικά φαινόμενα
-Είχατε δει και σας άρεσε η πρώτη ταινία της σειράς (Λευκός Θόρυβος)

Να μην τη δείτε αν:

-Δεν σας αρέσουν τα θρίλερ (γενικότερα)
-Φοβάστε ή δεν πιστεύετε σε μεταφυσικά φαινόμενα
-Βρήκατε κανένα άλλο θρίλερ της προκοπής αυτή την περίοδο( Πείτε και σε μας!)

3 σχόλια:

xristina είπε...

Ωραίο θριλεράκι...έχει αρκετές σκηνές που πετάγεσαι...και γαντζώνεσαι στο διπλανό σου..:P Θα ήταν εξίσου καλό και χωρίς να ανακατέψει τα θεία, αλλά τεσπα..

gianna είπε...

Μιλάς από προσωπική πείρα??? :P
Εγώ δεν ξέρω τίποτα!!

Όντως δεν χρειαζόταν αυτό.. κ το άφησε κ λίγο χωρίς εξηγήσεις.. αλλά ας μην χαλάμε τη "μαγεία" σ΄ αυτούς που δεν το έχουν δει!

Noise είπε...

Πολυ καλο σεναριο, μας διδάσκει οτι τα παντα στη ζωη εχουν καποιο σκοπο, ενα λογο που συμβενουν