Ads 468x60px

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

Next



"If you can see the future, you can save it"

Ο Κρίς Tζόνσον (Νίκολας Κέιτζ) είναι ένας ταχυδακτυλουργός που ζει στο Λας Βέγκας. Από μικρό παιδί κρατάει ένα μυστικό: έχει το μοναδικό χάρισμα να "βλέπει" τι θα συμβεί τα επόμενα 2 λεπτά. Γνωρίζοντας το μεγάλο επιστημονικό και κυβερνητικό ενδιαφέρον για μια τέτοια ξεχωριστή ικανότητα αλλάζει το όνομα του και ζει μία φυσιολογική ζωή. Όλα αυτά μέχρι την στιγμή που μια τρομοκρατική οργάνωση απειλεί να πυροδοτήσει μια πυρηνική συσκευή στο Λος Άντζελες. Τότε η κυβερνητική πράκτορας του FBI Κάλι Φέρις (Τζούλιαν Μούρ) γνωρίζοντας την ικανότητα του Κρις θα πρέπει να τον αιχμαλωτίσει και στην συνέχεια να τον πείσει να χρησιμοποιήσει το χάρισμα του για να αποτρέψει την καταστροφή.

Πρόκειται για μια ταινία, η οποία βασίζεται σε νουβέλα του Φίλιπ Ντικ, με αρκετά καλούς ηθοποιούς και γενικότερα για μια πλούσια παραγωγή με δράση,ανατροπή και καλά εφέ.


Να την δείτε αν:
-Σας αρέσουν τα μαγικά τρικ
-Σας αρέσει το προτότυπο σενάριο και πλοκή


Να μην την δείτε αν:
-Δε σας αρέσει ο Νίκολας Κέιτζ..δε πρόκειται να αλλάξετε γνώμη για την ηθοποιία του, ούτε σε αυτή την ταινία
-θέλετε να σας κοπεί η ανάσα απο την αγωνία

2 σχόλια:

gianna είπε...

Γιατί ρε καλός είναι ο Nίκολας Κέιτζ! Άλλο που έχει πάρει την κατηφόρα τελευταία!:P

xristina είπε...

Αναφερόμουν σε θεατές που δεν τους αρέσει ιδιαίτερα ο Νίκολας Κέιτζ και ούτε σε αυτή την ταινία θα καταφέρει να τους εντυπωσιάσει και να τους κάνει να αλλάξουν γνώμη για την ηθοποiία του :P Είναι απλά ένας καλός ηθοποιός..τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο!