Ads 468x60px

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Sex and the City





" - How often do you "Color"?
- I won't tell you how often, but when Big "colors" he rarely stays in the lines.
- "Color"? Well I can't color enough. I would color all day...everyday if I had my way I'd use every crayon in the box."

Η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon, η Kristin Davis και η Kim Cattrall θα υποδυθούν για άλλη μια φορά τους ρόλους που τις καθιέρωσαν στη μικρή οθόνη και στη showbiz, ενώ ο Michael Patrick King θα σκηνοθετήσει σε σενάριο που ο ίδιος έχει γράψει. Ετοιμαστείτε λοιπόν να απολαύσετε την Carrie Bradshaw, τη Miranda Hobbes, τη Charlotte York Goldenblatt και τη Samantha Jones , τις κοπέλες της απίστευτης sexοπαρέας σε νέα ραντεβού για Cosmopolitan με απίστευτες γυναικοκουβέντες και in fashion συνολάκια. Eίναι μια ταινία που υπόσχεται να απαντήσει σε όλα τα επίμονα ερωτηματικά μας: θα παντρευτεί η Carrie τον Mr Big; Θα "στεριώσει" η Samantha με έναν μόνο άνδρα; Θα γίνει μητέρα η Charlotte ; Μπορούν η Miranda και ο Steve να ζήσουν ευτυχισμένοι;

Η ταινία έρχεται σαν συνέχεια της πολύ πετυχημένης ομώνυμης σειράς, η οποία έσπασε κοινωνικά ταμπού και πέρασε μηνύματα για τη φιλία, τον έρωτα, το γάμο. Η καθεμία αναπαριστά κάτι ξεχωριστό (εκκεντρικότητα, ρομαντισμό, ορθολογισμό, συντηρητισμό) και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Είναι αρκετά πετυχημένη η μεταφορά της σειράς, αν και, σε μερικά σημεία κάνει κοιλιά και σε άλλα έχει υπερβολές….(που πάτε χρυσές μου με τόσο χιόνι με τη ψηλοτάκουνη γόβα?? Αλλά και πάλι είναι θέμα στυλ :P).

Να τη δείτε:
-ειδικά αν σας άρεσε η σειρά, θα την ευχαριστηθείτε
-για να διασκεδάσετε με τις απίστευτες ατάκες των πρωταγωνιστριών και ειδικά της Σαμάνθα
-εάν είστε λάτρης τη μόδας

Να μη τη δείτε:
-εάν δεν έχετε χιούμορ
-εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε τη γυναικεία ψυχοσύνθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: