Ads 468x60px

Σάββατο 19 Ιουλίου 2008

Mamma Mia





Με φόντο ένα ελληνικό νησί, παρακολουθούμε την ιστορία μιας οικογένειας, αλλά και την πορεία μιας ολόκληρης ζωής… Την παραμονή του γάμου της, μια νύφη, η Σοφί (Αμάντα Σέιφριντ), αποφασίζει να μάθει με οποιονδήποτε τρόπο ποιος είναι ο πατέρας της για να μάθει επιτέλους την αλήθεια για την ταυτότητά της… Όταν πέφτει στα χέρια της το ημερολόγιο της μητέρας της, Ντόνα (Μέριλ Στριπ), ο μύθος αρχίζει να ξετυλίγεται και να διαγράφεται στον ορίζοντα η ταυτότητα του πατέρα της, καθώς την εποχή που έγινε η σύλληψή της υπήρχαν τρεις άντρες στη ζωή της μητέρας της, άρα τρεις πιθανοί μπαμπάδες... Έτσι, τρεις άγνωστοι μεταξύ τους άντρες (Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ) φτάνουν στο ειδυλλιακό ελληνικό νησί, καλεσμένοι στο γάμο και το ερωτικό παρελθόν της μητέρας της νύφης, αναβιώνει… Ποιος όμως θα συνοδεύσει τελικά τη Σοφί στην εκκλησία;

Πρόκειται για μια απολαυστική ρομαντική κομεντί η οποία είναι μεταφορά του ομώνυμου musical, που έχουν απολαύσει περισσότεροι από 30 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, με ένα επιτελείο εξαιρετικών ηθοποιών να ξεσηκώνει το κινηματογραφόφιλο κοινό σε μια ταινία με πολύ μουσική, χορό, διαχρονικά τραγούδια των ΑΒΒΑ και ακόμα περισσότερη Ελλάδα! Είναι μια δροσερή ταινία, γεμάτη μουσική και έρωτα με φόντο το ελληνικό καλοκαίρι σε Σκιάθο, Σκόπελο και Πήλιο. Τα σκηνικά και τα κοστούμια, αν και κάποιες φορές αγγίζουν τα όρια του κιτς, δημιουργούν μια χαριτωμένη ατμόσφαιρα, ότι πρέπει για να ταιριάξει με το κλίμα.

Σας προτείνω να τη δείτε σε θερινό cinema!!

Να τη δείτε:
-εάν σας αρέσουν τα musical
-για να απολαύσετε τα τραγούδια των ΑΒΒΑ
-γιατί είναι η ιδανική ταινία για το καλοκαίρι, θα σας ταξιδέψει...

Να μη τη δείτε:
-εάν σας κουράζουν οι ΑΒΒΑ και γενικά τα musical

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και οι ΑΒΒΑ με χαλάνε, και τα μιούζικαλ τα βαριέμαι... Το συγκεκριμένο, όμως, είναι ό,τι πρέπει για να ανέβει η καλοκαιρινή διάθεση! Το είδα και πέρασα υπέροχα!

xristina είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα μου άρεσουν τα μιουζικαλ..λίγο το θερινό cinema, λίγο που ήξερα τα περισσότερα τραγούδια,αυτό το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ :)