Ads 468x60px

Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

The X-Files: I Want to Believe - Θέλω Να Πιστέψω






«Για να βρεις την αλήθεια πρέπει να πιστέψεις»

Όταν μία ομάδα γυναικών απαγάγονται στους παγερούς λόφους της αγροτικής Βιρτζίνια, τα μοναδικά στοιχεία της εξαφάνισής τους είναι κάποια αλλόκοτα ανθρώπινα απομεινάρια που βρέθηκαν στην εθνική οδό. Κι ενώ οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να χειριστούν την υπόθεση, τα "οράματα" ενός ανυπόληπτου ιερέα, ενδέχεται να συνδεθούν με την εξαφάνιση των γυναικών…Αυτή είναι μία υπόθεση που αναφέρεται στους Φακέλους-Χ αλλά το FBI έχει σταματήσει εδώ και χρόνια τις έρευνες του για παραφυσικά φαινόμενα και η καλύτερη ομάδα για αυτή την υπόθεση είναι οι πρώην πράκτορες Fox Mulder (David Duchovny) και Dana Scully (Gillian Anderson).

Οι φάκελοι X ανοίγουν ξανά, μετά από δέκα χρόνια από την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά της αξέχαστης τηλεοπτικής σειράς. Μια σειρά από δολοφονίες, επιστημονικά πειράματα και ρώσοι εγκληματίες εμπλέκονται σε αυτό το θρίλερ, που αναπτύσσει ένα αυτόνομο σενάριο χωρίς πολλές αναφορές στο περιεχόμενο της τηλεοπτικής σειράς. H ταινία ξεδιπλώνει τις πτυχές μιας υπόθεσης που στηρίζεται σε λογικές εξηγήσεις, αφήνοντας εμάς να επιλέξουμε αν τελικά θέλουμε να 'πιστέψουμε' στο ανεξήγητο ή όχι.

Να τη δείτε:
-για να απολαύσετε τους πλέον λίγο γερασμένους πρωταγωνιστές
-να θυμηθείτε κάτι από τα παιδικά σας χρόνια, όταν περιμένατε πως και πώς να δείτε το επισόδειο..

Να μη τη δείτε:
-εάν ήσασταν fan της σειράς, υπάρχει πιθανότητα να απογοητευτείτε περιμένοντας κάτι άλλο..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως και πως τα περίμενα τα X-Files όταν ήμουν μικρός, αλλά η προηγούμενη ταινία με απογοήτευσε... Το ίδιο πιστεύω και ότι θα κάνει και η καινούρια!

xristina είπε...

Εεε ναι ..δεν συγκρίνονται οι ταινίες με τη σειρά...