Ads 468x60px

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Αυστηρώς Κατάλληλο







«Πώς μια ταινία τέχνης γίνεται τσόντα…. Και πώς μια τσόντα γίνεται πρωτοποριακός κινηματογράφος??»

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι δυο νέοι Έλληνες σκηνοθέτες, ταλαιπωρημένοι στο κυνήγι της επιχορήγησης, που προσπαθούν να βρουν παραγωγό για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία τους. Ο τίτλος της "το τέλος του πάθους" και το θέμα της οι τραγικοί έρωτες της Φαίδρας, της Μαντάμ Μποβαρύ και της Άννας Καρένινα. Κανένας παραγωγός δεν δέχεται να βάλει χρήματα σε μια τόσο καλλιτεχνική ταινία. Έτσι πέφτουν στα νύχια του Τάκη Πανουργιά, ο οποίος διαθέτει μια μικρή παρακμασμένη εταιρεία παραγωγής και ένα σκοτεινό παρελθόν. Στην δεκαετία του ΄70 ο Πανουργιάς ήταν βασιλιάς της τσόντας. Ο Πανουργιάς δέχεται να βάλει χρήματα αλλά έχει ένα κρυφό σχέδιο. Να γυρίσει την κανονική ταινία μεν, αλλά ταυτόχρονα στα ίδια σκηνικά με άλλους "ηθοποιούς" να γυρίσει την Φαίδρα, την Μποβαρύ και την Καρένινα σε τσόντα.

Τολστόι, Φλομπέρ, Ευριπίδης, πορνό, μυστικοί έρωτες, ίντριγκες, φιλοδοξίες, ψέματα και υστερίες μέσα σε ένα χώρο που συγκατοικούν η πιο υψηλή έκφραση διανόησης και η πορνογραφία. Τι συμβαίνει όταν όλα αυτά μπερδεύονται στο ίδιο πλατώ; Ποια είναι τα όρια της τέχνης; Ποια είναι τα όρια της πορνογραφίας;

Δείτε την να μας απαντήσετε:P:P

Να τη δείτε:
-εάν σας αρέσει το δίδυμο..Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου
-εάν θέλετε να δείτε κάτι ανάλαφρο και αρκετά ευχάριστο!
-για να μας πείτε, αν άξιζε το χρυσό φοίνικα...!!

Να μη τη δείτε:
-εάν προτιμάτε τις χολιγουντιανές ταινίες..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βρε, το δίδυμο καλό είναι. Ακόμα βλέπω το "Κλάμα" και πέφτω κάτω από τα γέλια :) Για τη νέα ταινία έχουν ακουστεί τα χειρότερα... Αλλά εγώ ποτέ δεν διάβαζα κριτικές. Αν το δω, θα σας πω και γνώμη!! Για την ώρα, είδα το Vicky Christina Barcelona και το λάτρεψα!!