Ads 468x60px

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Good Luck Chuck - Ένας για όλες





"True love is a blessing and a curse! She 's the blessing. He's cursed."

Όταν ο 10χρονος Charlie Logan έπαιζε μπουκάλα και αρνήθηκε να φιλήσει ένα κορίτσι, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα του έριχνε κατάρα. 25 χρόνια μετά, ο Charlie (Dane Cook) είναι ένας πετυχημένος οδοντίατρος που κάθε φορά που κοιμάται με μια γυναίκα αυτή βρίσκει την αληθινή αγάπη στον επόμενο. Η φήμη του σύντομα θα γίνει γνωστή και πολλές γυναίκες θα τον πλησιάσουν για να τις.. βοηθήσει να βρουν τον άνδρα της ζωής τους και μελλοντικό σύζηγο τους. Όταν λοιπόν ο Charlie θα ερωτευτεί την αξιολάτρευτη Cam (Jessica Alba) φοβούμενος μη τη χάσει κι αυτή, θα προσπαθήσει να λύσει τη κατάρα...αλλά Θα τα καταφέρει??

«Tι είναι το σεξ χωρίς αγάπη;» Ο ανδρικός πληθυσμός νομίζω θα απαντήσει "Το ιδανικό!!". Αξίζει όμως πριν απαντήσει να δει σε μια έξυπνη ρομαντική κωμωδία για τον πιο τυχερό- και άτυχο μαζί - άντρα πάνω στη γη: τι κάνεις όταν όλοι σε θέλουν για να... σ’ αφήσουν; Στην αρχή ο Charlie φαίνεται να το διασκεδάζει...μέχρι που γνωρίζει την Cam και δε θέλει να τη χάσει..Αλήθεια τι θα κανάτε εσείς κορίτσια αν ξέρατε ότι εάν...'γνωρίζατε' κάποιον, ο επόμενος άνδρας θα ήταν και ο άνδρας της ζωής σας?? Θα τον εκμεταλλευόσασταν?!


Να τη δείτε :

- για να περάσετε ένα ευχάριστο δίωρο..με τις ατάκες και την αδέξια αλλά χαριτωμένη πρωταγωνίστρια Alba
- για να καταλάβετε τη σημασία του τραγουδιού άλλο αγάπη και άλλο sex(των Hi 5):P
- για να θαυμάσετε την πιο σέξι γυναίκα του κόσμου για το 2007(Jessica Alba), ανάμεσα σε 100 υποψήφιες καλλονές(αξίζει να σημειωθεί ότι στην ψηφοφορία καταμετρήθηκε ο αριθμός-ρεκόρ των 8.000.000 συμμετοχών!)

Να μην τη δείτε:

- εάν δε σας αρέσει αυτό το στυλ ταινίας..
- εάν δε σας αρέσουν οι πιγκουίνοι...(θα τους δείτε μέχρι κ σε εσώρουχο):P

Δεν υπάρχουν σχόλια: