Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Forgetting Sarah Marshall - Όταν με παράτησε η Σάρα






“Φάε τη χυλόπιτα... σαν άντρας!! ”

Ο Peter (Jason Segel) είναι ένας μουσικός που τα τελευταία έξι χρόνια έχει δεσμό με μια δημοφιλή τηλεοπτική σταρ, τη Sarah Marshall (Kristen Bell), στην οποία έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά. Βέβαια δεν είναι λίγες οι φορές που ο Peter θυμίζει περισσότερο προσωπικό της βοηθό, παρά σύντροφο. Παρόλα αυτά, ο κόσμος του γκρεμίζεται όταν η Sarah τον παρατάει. Για να ξεπεράσει το σοκ κάνει ένα παρορμητικό ταξίδι στη Χαβάη, όπου έχει την κακή τύχη να μένει στο ίδιο θέρετρο με τη Sarah και το νέο της αγαπημένο, τον φαντασμένο ροκ σταρ Aldous (Russell Brand). Ευτυχώς για τον Peter που υπάρχει κι η γλυκιά ρεσεψιονίστ... Rachel (Mila Kunis).

Πρόκεται για μια ταινία απόλυτα καλοκαιρινή.. και είναι ιδανική για όσους θέλουν να δουν κάτι ανάλαφρο και ευχάριστο.. . Χωρίς να παρεκκλίνει ουσιαστικά από κλισέ του είδους, διαθέτει έξυπνους, γρήγορους διαλόγους, αστείους κι ενδιαφέροντες χαρακτήρες όπου ερμηνεύονται με πολύ συμπαθή τρόπο. Ο Jason Segel εκτός από πρωταγωνιστής είναι και ο σεναριογράφος της ταινίας, και έχει πετύχει με ωραίο τρόπο να διακωμωδήσει και να σατιρίζει μια ελαφρώς πονεμένη πτυχή ενός love story …

Να τη δείτε:
-αν σας αρέσει το κουκλοθέατρο και η όπερα
-για να ξεχαστείτε με τα χαβανέζικα τοπία, τα λουλουδένια κολιέ, τους φοίνικες (αχ
δεν θα πάω και εγώ διακοπές? :P)
-για να σχολιάσετε το σταριλίκι μερικών μετριοτήτων της showbiz

Να μη τη δείτε:
-εάν δεν σας αρέσει το είδος
-για να μη ζηλεύετε (αν δεν πάτε διακοπές:P)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω ακούσει γενικά καλά λόγια για την ταινία και ψήνομαι πολύ να πάω να τη δω. Καλοκαίρι είναι, άλλωστε, οπότε οι ανάλαφρες ταινίες είναι must!!

xristina είπε...

Να πας!!! Το πολύ πολύ να φύγεις επι τόπου μετά για να κανά νησί:P